Jaarlijks worden er 3 conferentie georganiseerd. Omdat de deelnemers veelal uit het gehele land komen, worden de conferenties op diverse plaatsen gehouden: Amerongen, Lunteren, Wekerom of Oldebroek.
De conferentie begint op zaterdagmorgen. Een spreker leidt het onderwerp in, waarna er ruimte is voor een nabespreking. Zaterdagmiddag is er tijd gereserveerd voor een ontspannende activiteit. De zaterdagavond vullen we met een Bijbelstudie over hetzelfde onderwerp als de lezing van de ochtend.
Op zondag gaan we met elkaar naar kerkdiensten van een gemeente in de buurt, houden we met elkaar een preekbespreking en is er tussen de diensten tijd voor ontspanning en ontmoeting. Op zondagavond wordt na de avondmaaltijd de conferentie afgesloten.
Elke conferentie is het mogelijk om tot maandagmorgen te blijven. Je kunt er dus zelf voor kiezen of je op zondagavond óf maandagmorgen vertrekt.
Een overzicht van de komende conferenties vind je hier:
(Klik op "Info" om meer informatie in te zien.)

Opgeven voor een conferentie kan door te klikken op de knop 'Opgeven' die je rechtsboven op de website vindt. Hiervoor dien je wel ingelogd te zijn. Je kunt je ook opgeven via het mailadres: ledenadministratie@conferentiecontactcalvijn.nl.

De grondslag van ons conferentiecontact is de Bijbel en de Drie Formulieren van Enigheid.
Graag willen we je informatie geven over de gang van zaken op onze conferentieweekenden.

 • Op een conferentie komen meestal ongeveer 30 mensen, voornamelijk single, in de leeftijd van 25 tot 60 jaar.
 • Je wordt zaterdag om uiterlijk 9:45 verwacht bij de inschrijftafel waar je een naamkaartje kunt halen.
 • Als je blijft slapen, is het handig om iets vroeger te komen voor het klaarmaken van je slaapplaats. Je hebt een dekbed/ slaapzak, een hoeslaken en een kussensloop nodig. Kussens zijn aanwezig, behalve in ‘De eiken stek’ in Wekerom.
 • In bijna alle accommodaties is het mogelijk om al op vrijdagavond te komen. Alleen in Amerongen is dit niet mogelijk. Je moet dan wel zelf voor eten en drinken zorgen op vrijdagavond en het ontbijt zaterdagochtend. Mocht er nog niemand zijn, dan kun je de sleutel halen bij de beheerder.
 • Het weekend is volledig verzorgd, maar we doen dit met elkaar. Tafels dekken, afwassen, koken en allerlei kleine hand- en spandiensten, iedereen steekt op zijn tijd de handen uit de mouwen...  
 • Het programma in het kort:
  • Zaterdag: lezing, lunch, ontspanning, diner, Bijbelstudie.
  • Zondag: ontbijt, kerkgang&preekbespreking, maaltijd, ontspanning, kerkgang, maaltijd.
 • De Bijbelstudie staat op de website www.conferentiecontactcalvijn.nl . Het is aanbevolen om deze voor te bereiden.
 • De conferentie wordt zondagavond na de maaltijd afgesloten, rond 20:00. Daarna is er nog gelegenheid voor koffie, een hapje en een drankje. Er is de mogelijkheid om te blijven tot maandagmorgen.
 • De kosten voor het weekend zijn 60 euro voor niet-leden (55 euro voor leden). ( Als je alleen de zaterdag aanwezig bent, zijn de kosten 45 euro (40 euro voor leden).) Wij verzoeken je online te betalen  t.n.v. Conferentiecontact Calvijn IBAN: NL52INGB0000651700.

We hopen dat je een fijne conferentie mag hebben waar je ook de zegen van onze God mag ervaren. Voor vragen kun je een mailtje sturen naar info@conferentiecontactcalvijn.nl.